top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým přehrál R.U.M tříbrankovým rozdílem

14.10.2013

Starlet „A“ - R.U.M. 4:1 (1:1)

Po minulém debaklu s Klasiky náš tým narazil v dalším boji o záchranu proti R.U.M., který měl sice problémy se sestavou, ale i tak představoval nepříjemného protivníka.

Lépe do zápasu vstoupil R.U.M., když po pěkné kolmici zakončil přesně mezi nohy nerozchytaného Filsak Zamazal. Vedení R.U.M. netrvalo dlouho, protože hned v následující minutě srovnal pomocí teče Průcha A. Do konce první půle měly oba celky šance, ale brankáři byli na obou stranách pozorní. Do druhé půle vstoupili oba týmy s vědomím, že další branka může být v zápase rozhodující. Na obou stranách se šance střídaly, tu největší nevyužil Szabo, který si pohrál s naší obranou, ale na Filsak nevyzrál, když zkoušel kličku místo střelby. Z následného protiútoku jsme udeřili my, když si druhou trefu v zápase připsal Průcha A. Od té doby jsme zápas kontrolovali a byli nebezpečnější. Nakonec jsme výhru v zápase potvrdili ve 47.minutě, kdy se za sebou trefili důrazný Průcha K. a chytrou střelou Matoušek, který tak vsítil svůj 199 gól.

V zápase jsme si výhru určitě zasloužili, šancí jsme měli více a více i ze hry. Připsali jsme si tak velmi důležité 3 body, které by nám měly velmi výrazně pomoci k záchraně a zároveň nás posunuli zpět do bojů o bednu.

Sestava: Lapeš, Filsak, Průcha K., Průcha A., Dvořák, Michálek, Matoušek, Matějíček

Branky: Průcha A. 2x, Průcha K., Matoušek

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011