top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

První poločas na Pohárovku nestačil

09.09.2013

Starlet „A“ - Pohárová středa 3:4 (3:0)

V dalším zápase jsme se utkali se soupeřem, který byl na tom bodově stejně, Pohárovou středou, a tak jediným otazníkem před zápasem bylo, kdo poprvé zaváhá. Nastoupil jsme téměř v kompletní sestavě, jen se musela udělat nepříjemná změna, kdy Šebestu musel nahradit brankář Čermák, který k nám přišel na hostování z Orel Luka.

V první půli jsme nezačali trochu opatrněji a čekali, co na nás běhaví a aktivní soupeř vymyslí. Nakonec jsme jeho šance a kombinace přežili bez úhony a sami udeřili, když se 2x po povedené kombinaci trefil střelec Dvořák. Pohárovka se ale nenechala zlomit a opět nás dostala pod tlak, kterému jsme horko těžko odolávali. Nakonec jsme se ale do půle ještě jednou udeřili, když špatné rozehrávky Pohárovou využil Matoušek a přes ¾ hřiště poslal balon do brány. Po první půli jsme tedy spíše šťastně vedli 3:0 a měli zaděláno na slušný výsledek.
Ve druhé půli se ale Pohárovka nevzdávala a nebezpečně zatápěla. Nám začal scházet pohyb a kupili jsme obrovské individuální chyby. Nakonec se Pohárovka prosadila a začalo být zle. Svůj tlak nadále stupňovala a my měli nadále velké problémy. Do šancí jsme se téměř nedostávali a spíš to vypadalo na naší smrt. Což se bohužel nakonec vyplnilo. Pohárovka nakonec zápas otočila na 4:3 ve svůj prospěch a zaslouženě brala 3 body. My se totiž ve druhé půli prezentovali hrůzostrašným pohybem a neuvěřitelnýma chybami, kterým jsme branky soupeři doslova darovali.

Branky: Dvořák 2, Matoušek

Sestava: Čermák, Lapeš, Bambula, Průcha A., Průcha K., Matoušek, Michálek, Matějíček, Dvořák, Žák

V následujícím zápase náš čeká Bumerang a to taky nebude žádná sranda. My hlavně musíme podat diametrálně odlišný výkon, protože jinak to s námi nemusí dopadnout opět dobře. Bumerang bude hlavně dělat problémy bratrskou dvojicí D+D Kavkovýma, kteří se starají o většinu branek svého týmu.

/OL/

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011