top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Remíza s Pohárovkou sebrala naděje na titul

03.06.2013

Starlet „A“ – Pohárová středa 2:2 (0:1)

V 10. kole nás čekal odvěký rival, kterým nemůže být nikdo jiný, než Pohárová středa. V případě výhry jsme si mohli držet perfektní druhé místo, což by bylo parádní umístění po dlouhé době.

V první půli se začalo na obou stranách, soupeř se sešel pouze s 5 hráči do pole, tak se hlavně spoléhal na kvalitní defenzivu a nebezpečné breaky. Bohužel na tuto taktiku jsme velmi špatně reagovali. Hlavně bylo vše zapříčiněno špatným pohybem, když jsme soupeře nebyli schopni unavit a vytvářet si šance. Soupeř nás tedy po zásluze potrestal, když se k odraženému míči dostal Procházka a se zakončením neměl problém, když po zemi prostřelil Hekrdlu. Poté se hra uklidnila, ale stále jsme nemohli najít cestu ke gólmanovi hostů, když jsme se hlavně pokoušeli o střelecké pokusy z dálky. Jedinou větší šanci měl Lapeš, když z boku nastřelil pouze tyč brány Pohárovou.

Ve druhé půli jsme svoji aktivitu zvýšili a brzy přišlo vyrovnání, když jsme z mírného tlaku nastřelili míč před bránu, kde se zjevil důrazný Průcha K. a srovnal na 1:1. Z vedení jsme se ale neradovali příliš dlouho, když Pohárovka udeřila hned z rozehrávky, kdy naši útočící hráči nesmyslně vyběhli mimo hru a nechali jít soupeře do přečíslení 3:2, toho soupeř hned využil, když se nechytatelně k tyči trefil opět Procházka. Poté jsme vrhli všechny šance do útoku, ale naše aktivita nebyla dostatečná. Nakonec jsme se přece jen dočkali, když se z přímého kopu trefil Matoušek. V posledních minutách nás podržel brankář, když chytil několik velmi nebezpečných šancí soupeře. Zápas tak skončil spravedlivou remízou 2:2.

Remíza je pro nás určitě ztráta, bod nám v tabulce příliš nepomohl, naopak se na nás dotáhli další soupeři a Global nás dokonce předběhl díky lepšímu skóre. Příčinu bych hlavně nacházel v pohybu v ofenzivní části a taky ve vracení se do obranných pozic. Pokud se toto nezlepší, tak budeme mít problémy uhájit medailové pozice. Jediným světlým okamžikem je tak parádní výkon nováčka v bráně Hekrdly, který se určitě neztratil a tým několikrát velmi podržel. Zamotal tak manažerovi hlavu na další zápasy nebo případně sezony.

Branky: Průcha K., Matoušek 

Sestava: Hekrdla, Lapeš, Průcha K., Paiskr, Matoušek, Michálek, Kolman, Dvořák

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011