top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet deklasoval Orli Luka a je už druhý

11.05.2016

Starlet „A“ – FC Orel Luka  11:2 (3:1)

Po zápase s Devillé jsme byli na vítězné vlně, kterou jsme chtěli potvrdit i proti Orlů, kteří na nás tlačili zezadu a ztráceli na nás pouhé 3 body. Před zápasem jsme měli lehčí problémy se sestavou, když jsme nakonec nastoupili jen s jedním hráčem na střídání.

Samotný zápas jsme začali s velkou aktivitou, ale měli jsme i štěstí, když ve 2. minutě našeho brankáře přehazoval Hintnaus a jeho pokus skončil na tyči. Poté jsme udeřili my a to hned gólově, když se střelou k tyči prosadil Lapeš. Lapeš byl v tu chvíli při chuti a měl další dvě šance, z nichž jedna skončila na tyči, ale žádná brankou. Orli nás překvapili v 9. minutě, když se vydali do výpadu 3 na 1, který proměnil Čermák. Poté se hra trochu srovnala, ale šance byly stále k vidění na obou stranách. Rozhodující část první půle nastala v 17. a 19. minutě, kdy se dvakrát trefil Příhoda a do kabin jsme tak šli v lepším rozpoložení.

Ve druhé půli jsme začali výborně, když se ve 28. a 29. minutě trefil Průcha a rázem jsme pěkně odskočili. Orli pak ještě snížili na 4:2 Hintnausem, ale stále jsme měli utkání pod kontrolou. Orli se snažili hrát fotbal a rychlými kombinacemi náš místy i přehrávali, ale byli neefektivní, naopak my nekompromisně trestali z breaků a vylepšovali si skóre. Nakonec jsme zápas ovládli 11:2 a posunuli se před Litrpůl na druhé místo, který je zatím velmi dobré jako i to, že jsme ještě neprohráli. Za výhrou nás hlavně táhnul Průcha, který se trefil 5x a Příhoda, který dal hattrick. Opět velmi kvalitní výkon podal v bráně Kubica.

Branky: Průcha A. 5, Příhoda M. 3, Lapeš, Matějíček, Pokorný

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Průcha A. Pokorný R., Matějíček M., Příhoda M., Michálek V.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011