top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" se posunul na 3. příčku

04.05.2016

Starlet „A“ – DEVILLÉ  4:3 (1:1)

Po minulém snadném vítězství nad STOON jsme tentokrát nastoupili proti prvnímu z nováčků, DEVILLÉ a určitě jsme chtěli zopakovat 3 body, které by nás stále držely u čela tabulky.

Hráči DEVILLÉ přijeli pouze se 4 hráči do pole, a tak nám úlohu ulehčili hned od začátku, ale v našem týmu působí několik hráčů, kteří hrají ve stejném klubu velký fotbal, jako hráči DEVILLÉ, a tak jsme se domluvili, že také nastoupíme ve 4, což první liga dlouho nepamatuje

Samotný zápas jsme začali velmi dobře, když se už ve 4. minutě trefil Průcha. V první půli jsme byli fotbalovější a tempo jsme spíše řídili my. Hlavně se hrálo velmi netypicky, když obě mužstva spoléhala na hru brankáře, aby druhý tým přečíslily. Nakonec DEVILLÉ v první půli dokázalo srovnat, když se do úniku dostal Roušar a srovnal na poločasových 1:1.

Ve druhé půli jsme začali zostra a soupeře přitlačili. Výsledkem toho byla dělovka Lapeše a vedení 2:1. Starlet i nadále pokračoval v tlaku a další branku přidal ve 36. minutě svým typickým obtočením Průcha. DEVILLÉ sice mělo pár výpadů, ale většinou branku příliš neohrozilo. Starlet pak naopak znovu udeřil, když ve 39. minutě využil špatné rozehrávky soupeře Příhoda a uklidil míč do prázdné branky. DEVILLÉ ale zápas zkoušelo zdramatizovat, když nejprve snížilo ve 47. minutě, když míč nešťastně tečoval za záda Kubici Michálek. No a ve 49. minutě  na konečných 4:3 pro Starlet upravil Navrkal z trestného kopu.

Připsali jsme si tak další důležité body a posunuli jsme se tabulkou na 3. pozici s dvoubodovou ztrátou na první dva celky. Stále také držíme neporazitelnost, což je velmi pozitivní. Na toho všechno musíme navázat i v dalším kole, když hrajeme s dalším nováčkem, Orlem Luka.

Branky: Průcha A. 2, Lapeš O., Příhoda M.

Sestava: Kubica, Lapeš, Matějíček, Michálek, Průcha, Příhoda, Krejčí, Cejpek

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011