top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým podlehl ve vyrovnaném utkání pohárovce

22.05.2014

Starlet „A“ - Pohárová středa 1:3 (1:1)

V dalším zápase, ze kterého bychom potřebovali 3 body, jsme se utkali s tradičním soupeřem, kterým nebyl nikdo jiný, než Pohárová středa.

Samotný zápas začal ve velmi svižném tempu, oba týmy předváděli hlavně svojí ofenzivní sílu, ale brankáři na obou stranách měli svůj den. Na obou stranách bylo k vidění několik vyložených šancí, ale střelci neměli nabito ostrými. Nakonec se ale diváci přeci jen dočkali, když jsme si dali nešťastný vlastenec, kdy brankář Měrtl s námahou vyrazil těžkou střelu a při vší smůle trefil do nohou dobíhajícího Matějíčka. Naší největší šanci v první půli naopak zabil Matoušek, který z metru netrefil prázdnou bránu. První půli jsme tak prohráli 1:0.

Ve druhé půli tempo zápasu neupadalo, naopak oba týmy se hrnuly spíše dopředu, aby strhnuli vedení na svojí stranu. To se lépe dařilo Pohárovce, která se 2x prosadila a dostala se do vedení 3:0. Na to jsme stačili v závěru zareagovat snížením Průchy, který bezpečně proměnil pokutový kop. To bylo z utkání vše, protože další branka už včera nepadla.

Tohoto utkání je velká škoda, protože jsme určitě na 3 body měli. Bohužel nás v letošní sezoně trápí mizerná koncovka, když nejsme schopni proměnit ani ty největší šance. V příštím kole nás čeká další soupeř, který na tom letos úplně super a tím je Bumerang.

Branky: Průcha Kamil
Sestava: Měrtl, Matějíček, Lapeš, Paiskr, Matoušek, Michálek, Kubala, Cejpek

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011