top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Souboj o první příčku vyšel lépe Klasikům

27.05.2013

Starlet „A“ – Klasici „A“ 3:8 (1:4)

V 9.kole jsme nastoupili proti největšímu favoritovi soutěže, Klasikům. Zároveň šlo i o přímý souboj o prvenství v tabulce.

Do zápasu jsme nastoupili s velkým odhodláním. Proti těžkému soupeři jsme neměli co ztratit, a tak zkusili co je v našich silách. Bohužel po slibném začátku přišel výpadek, kde jsme udělali spoustu nepřesností a hrubých chyb, které Klasici nemilosrdně trestali. Dalo by se říct, že každá naše chyba skončila brankou. Klasici se tím dostali do vedení 4:0. Ke konci půle jsme se trochu otřepali, když Fišer přehrál v souboji protihráče a zkušeně proměnil. Poločas teda skončil v náš neprospěch 4:1.
Do druhé půle jsme nastoupili s velkým elánem, Klasiky jsme trochu přitlačili, když jsme zápas průběžně stáhli na 5:3. Poté jsme měli i další šance, ale náš malý důraz před bránou Klasiků bohužel na víc nestačil. Navíc jsme museli odolávat i nebezpečným breakům soupeře, který byl mnohem efektivnější a nakonec nás dorazil 3 brankami. Prohráli jsme tedy 8:3 a musíme přiznat, že si soupeř vítězství zasloužil.

Myslím si, že náš výkon postrádal trochu většího důrazu a hlavně více pohybu, nicméně, když porovnáme věkový průměr obou týmů, tak je hned vidět, kdo by na tom měl být fyzicky o něco lépe a podle toho také zápas dopadnul.

Připsali jsme si tak druhou porážku v sezoně, nicméně jsme se alespoň osamostatnili na druhé pozici v tabulce a máme vše ve svých rukou. Když všechny zápasy do konce soutěže zvládneme podle našich představ, tak umístění na bedně není nereálné. Příští kolo hodně napoví, když nás čeká nebezpečná Pohárová středa.

Branky: Dvořák, Fišer, Matoušek
Sestava: Filsak, Lapeš, Průcha K., Žák, Matoušek, Michálek, Paiskr, Dvořák, Kolman, Fišer

O.L.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011