top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Áčko porazilo Ježoury a stále se drží na třetí pozici!

02.10.2012

V pondělí se náš A-tým utkal s týmem "Ježouři" (bývalá rezerva prvoligových Ježků). Snad poprvé za několik sezon jsme se sešli v hojnémJezouri - starlet počtu.

V první poločase jsme trošku soupeře podcenili a v úvodu mu nabídli několik šancí, ze kterých soupeř těžil. Vedení soupeře 2:0 tým dostávalo do kolen. Ovšem rychle jsme se oklepali a začali soupeře tlačit. Nejdříve snížil Martin Kolman svým průnikem na 2:1. A zanedlouho se prosadil i nestárnoucí nováček Roman Dvořák, když rozehraný rohový kop proskákal celým vápnem až na Romanovu nohu od které skončil balón v síti. 2:2 

Poločas se týmy rozcházely dvoubrankovou remízou. Ovšem hráči Starletu šli do další poloviny zápasu s jasným cílem, vítězství!

Díky kanonýrovi Vladimírovi Michálkovi šel náš tým do vedení! Na 2:3 zvyšoval právě už zmiňovaný nejlepší střelec celé historie Malé Kopané v Jihlavě. I ostatní hráči byli při chuti, ovšem kombinace Lapeš - A. Průcha - Kolman - Bambula vyšla na prázdno, když Bambula trefil balon těsně vedle tyče.

O další změnu skóre se postaral nestárnoucí lodivod obrany Kamil Průcha, když se položil do nacentrovaného balonu hlavou a nekompromisně uklidil míč do branky. Svou 71. ligovou brankou tak zvýšil na 2:4.

Ježouři dokázali utvořit nátlakovou hru. Zaváhání v obraně tak dokázal využít hostující Mašek, který šikovně obstřelil obránce a snížil na rozdíl jedné branky. 3:4

Svou druhou branku v zápase dosáhl Roman Dvořák, který uklízel balon takřka do prázdné brány, kde jej našel Štěpán Bambula po individuální akci krásnou přihrávkou přes vápno soupeře. Stav utkání 3:5

Blížila se poslední minuta zápasu a soupeř vybojoval autové vhazování. To se podařilo Ježourům zužitkovat ve svůj prospěch, když nehlídaný Číhal snížil na 4:5.

Rozhodčí Bártů prakticky ihned ukončil zápas za konečného stavu 4:5 pro Starlet.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011