top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým v I. lize stále bez prohry v 5. kole remizoval s Armagedonem!

17.09.2012

V 5. kole I. ligy Malé kopané nastoupilo naše áčko k utkání s loňským mistrem Armagedonem.armagedon - starlet

Začátek byl aktivní na obou stranách, respekt ze soupeře byl znát. Armagedon známý svou kombinační hrou dělal v bránění našich hráčů pořádný zmatek. Po pár nevydařených šancí se z ničehož nic ocitl před brankářem Filsakem hostující Brož, který doklepl balon do sítě.
Stav 0:1 svítil na "tabuli" až do konce poločasu.

Ve druhé půli se tempo zvýšilo a hráči nechtěli dát svému soupeři nic zadarmo. Starlet si začal vytvářet více slibných šancí, ovšem žádná z nich neskončila brankou. 
Armagedon zvýšil na dvoubrankové vedení, když Třetina po autovém vhazovaní doslova proskákal až před bránu a střelou překonal brankáře. (Stav 0:2)

Vypadalo to, že je po zápase. Ale opak byl pravdou, tým nakopla branka Kamila Průchy, který překonal brankáře Armagedonu střelou k tyči. (Stav 1:2)
Následně se s dalšími příležitostmi se roztrhl pytel. Ačkoliv koncovka byla tragická nakonec jsme se dočkali vyrovnání. Kapitán Starletu Ondřej Lapeš vzal odpovědnost na sebe a prostřelil chumel hráčů a tím tak srovnal na 2:2.

Tlak Starletu stupňoval a hráči chtěli obrat mistra o všechny body. Hřebíček do rakve měl na noze Vladimír Michálek, bohužel jeho pokus mířil vedle a vedení Starletu se tak muselo smířit s dělbou bodů.

K vidění byl pohledný zápas obou týmů z první poloviny tabulky a remíza byla takřka zasloužená. V dalších bojích bude hrát áčko o udržení mezi špicí, a tak věříme, že z nich vyjdeme vítězně!!!

A-tým zůstává na 2. místě a ztrácí na vedoucí Klasiky 4 body.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011