top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

V prvním kole nové sezony za 3 body

03.04.2017

Starlet „A“ – DEVILLÉ  4:2 (2:2)

V prvním zápase jsme se utkali s Devillé, což je pro nás vždy velmi nepříjemný soupeř. Navíc jsme se museli smířit s velkým počtem absencí a dokonce jsme museli povolat i rezervního brankáře Filsaka.

Do zápasu jsme nevstoupil příliš dobře, když jsme špatně pokryli Kružíka a ten poslal Devillé hned v 1. minutě do vedení. Úvod nám příliš nevyšel. Nedařila se nám rozehrávka a dělali zbytečné chyby. Devillé jednu z nich potrestalo, když se v 9. minutě trefil Coufal. Poté jsme ubránili několik nepříjemných šancí, ze kterých jsme mohli inkasovat. Postupem času jsme dostávali více klidu na kopačky a začali mít hru pod kontrolou, a nakonec se dočkali i snížení, když se v 15. minutě trefil Příhoda, když ideálně pokryl zadní tyč a usměrnil střílený pas Průcha. Nakonec se nám ještě podařilo do konce první půle vyrovnat, když se ve 23. minutě trefil za přispění bránícího hráče Průcha.

Ve druhé půli jsme stále drželi míč více my, ale museli jsme stále dávat pozor na nepříjemné výpady Devillé. Ty se nám nakonec podařilo odvrátit všechny i za přispění Filsaka, který podal slušný výkon a pustil celkově jen 2 branky. Naopak my jsme se dostali poprvé do vedení ve 44. minutě, kdy jsme ideálně kombinačně zvládli break, který do prázdné zakončil Pokorný. Poslední minuty byly ale hodně hektické, ale nakonec jsme vedení udrželi a navýšilo ho, když v poslední minutě dotlačil míč do brány Příhoda a potvrdil výhru 4:2.

Branky: Příhoda 2, Pokorný, Průcha

Sestava: Filsak J., Průcha A., Lapeš O., Michálek V., Paiskr L., Pokorný R., Příhoda M.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011