top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Starlet "A" porazil Pohárovou středu a stále stíhá SEDMÍKA

27.10.2016

Starlet „A“ – Pohárová středa  3:1 (1:1)

Ve velmi důležitém zápase jsme museli porazit Pohárovou středu, abychom dále živili naději na první místo.

V samotném zápase jsme  začali dobře, když už v 6. minutě otevřel skóre Lapeš, který dostal po rychlém breaku přihrávku od Mazla a nemýlil se. Jenže ještě ve stejné minutě srovnal Heřmánek, který využil naší nedůslednosti v obraně. Jinak byla první půle v celku vyrovnaná, ale míč jsme drželi na kopačkách hlavně my a měli i více šancí, jenže v posledních zápasech se nám střelecky příliš nedaří.

Ve druhé půli jsme pokračovali v dobré hře, Pohárovku jsme příliš do šancí nepouštěli, sami naopak jsme měli několik šancí, ale koncovka selhávala. Nakonec jsme vedoucí branku dali ve 35. minutě, když po přímém kopu Lapeše, odražený míč dopravil do brány Mazel a bylo hned lépe. I nadále jsme měli šance a Pohárovku přehrávali hlavně po fyzické stránce. Dalčí branku jsme přidali ve 40. minutě, kdy se Průchá protáhl po pravé straně a zakončil, ale jeho pokus mu Veselý vyrazil, naštěstí pro nás s e míč odrazil Jíchovi do obličeje a ten si dal vlastní branku. Vedení o 2 branky nás trochu uklidnilo, ale zápas jsme se snažili v pohodě dohrát, což se nám vcelku dařilo, a když už se něco nepodařilo, tak byl na svém místě Kubica, který kryl několik nebezpečných střel Pohárovky.

Důležitý zápas jsme zvládli dobře a zaslouženě vyhráli. Akorát zápas jsme mohli rozhodnout mnohem dříve, ale momentálně nás trápí koncovka, ale důležité jsou body.

V příštím kole narazíme na Orli Luka, což by měl být pro nás papírově pohodlný soupeř, ale v sezoně jsme se přesvědčili, že nesmíme nikoho podcenit. Toho bychom se měli držet i příští pondělí a získat 3 body v boji o nejvyšší pozice.

 

Branky: Lapeš, Průcha, Mazel

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Příhoda M., Pokorný R., Michálek V., Průcha A., Trojánek L., Mazel M., Pospíchal J.

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011