top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Po solidní sezoně bereme konečné 3. místo

27.06.2016

Starlet „A“ – Litrpůl  7:2 (2:2)

V posledním zápase jsme se utkali v přímém souboji o bednu s Litrpůlem. Bohužel se nám sestava před zápasem trochu rozpadla, nicméně jsme měli kvalitní sestavu. Na druhou stranu Litrpůl nastoupil v plné síle, takže nás nečekalo vůbec nic lehkého.

Samotný zápas  nezačal pro nás úplně ideálně, protože se zdržel Trojánek s Kubicou, a tak jsme začali s Lapešem v bráně a se 4mi hráči v poli. Litrpůl tím pádem měl lehce navrch, ale Lapeš pokryl vše co šlo na bránu a po 5 minutách se do brány dostal Kubica, který konečně dorazilJ Poté se hra srovnala a první branka padla ve 13. minutě, kdy Lapeš s Průchou vyrazili do protiútoku a Lapeš otevřel skóre. Jinak stále probíhal vyrovnaný špíl, ale další branka opět přistála na našem účtu, když přečíslení vyřešil Lapeš s Matějíčkem golově. Bohužel závěr poločasu nám nevyšel, když Litrpůl předvedl 2 stejné akce a rázem to bylo 2:2. Ve druhé půli tak bylo stále o co hrát.

Na začátku druhé půle se blýsknul Trojánek a svou individuální akce od lajny se proháčkoval až k zakončení a vedli jsme 3:2. Ve 34. minutě opět veseleji, když Lapeš chytře nastřelil míč z rohu před bránu a soupeř si srazil míč do brány. Litrpůl také hrozil, ale jeho šance branku nepřinesli. Měli jsme i štěstí, když soupeř trefoval tyčku, ale Kubica předváděl také velmi dobré zákroky. Navýšení vedení pak přišlo ve 39. minutě, kdy další pohlednou akci zakončil do prázdné branky Michálek. V posledních 10 minutách se pak 2x trefil Průcha, když zejména jeho smeč po dokonalém centru Lapeše neměla chybu. Vyhráli jsme nakonec 7:2 a čekali, jak se odehrají další zápasy.

Nakonec nám výsledky přály a skončili jsme na velmi dobrém 3. místě, což po průběhu sezony je reálný obraz sezony, když jsme prohráli jen 2 zápasy. Uvidíme co nám přinese příští sezona, určitě cíle budou vysoké.

Branky: Lapeš O. 2, Průcha A. 2, Matějíček, Michálek, Trojánek

Sestava: Kubica D., Lapeš O., Pokorný R., Matějíček M., Trojánek L., Průcha A., Michálek V.

O.L.

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011