top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Přetahovaná s Odbillou vyšla vítězně

23.09.2014

Starlet „A“ - www.Odbilla.cz „A“ 8:4 (4:3)

V dalším utkání jsme nastoupili proti Odbille a povinnost nám velela vyhrát, protože se jednalo o soupeře, kterého musíme dostat jednoznačně pod sebe. V zápase jsme měli akorát menší komplikaci, když nemohl nastoupit stabilní brankář Měrtl a zastoupit ho musel Honza Filsak z „Béčka“, ale pro něj to nebyla žádná premiéra, takže problém až takový nebyl. A navíc za nás poprvé a nejspíš i naposled v této sezoně nastoupil Štěpán Bambula

Samotný zápas jsme začali velmi dobře. Hned od začátku jsme soupeře přehrávali a vytvořili si 2 výborné šance, které jsme ale neproměnili a za to nás soupeř potrestal, když z první střely na branku udeřil. To nás ještě víc nakoplo a přidali jsme na tempu a výsledkem bylo otočení skóre zápasu na 2:1. V aktivitě jsme dále pokračovali, ale soupeř byl velmi efektivní, když srovnal po šťastném odrazu od břevna a srovnal. Na to jsme ale také brzy stihli zareagovat, když jsme do konce první vstřelil další dvě branky a dostali se do vedení 4:2. Bohužel jsme ale nezvládli úplný závěr první půle, když se podařilo Odbille snížit na 4:3.

Ve druhé půli jsme začali špatně, když se podařilo Odbille brzy srovnat na 4:4. Od té doby jsme ale vládli na hřišti my. Začali jsme soupeře přehrávat a dávat branky. Soupeř sice nějaké šance měl, ale buď nepřešel přes pozornou obranu, nebo se zaskvěl brankář Filsak. Naší další vedoucí branku se podařilo vstřelit Adamu Průchovi, který nás poslal do vedení 5:4. Další branku vstřelil technickou střelou Matoušek a hned se dýchalo lépe. V závěru zápasu poté využil svého důrazu před bránou Cejpek, který se 2 trefil z dorážek a stanovil tak konečné skóre na 8:4 pro nás.

V zápase jsme podali ne úplně skvělý výkon, ale na 3 body bohatě stačil, což jsme velmi potřebovali, abychom se dostali do klidnějších vod.

V dalším zápase nás čeká Some Vysočina Prachárna „A“, což bude úplně jiné kafe a jen kvalitní defenziva a 150% výkon nám pomůže k bodům, protože Prachárna je určitě větší favorit.

Branky: Cejpek 2, Průcha A. 2, Bambula, Michálek, Matoušek, Dvořák
Sestava: Filsak, Lapeš, Průcha A., Průcha K., Paiskr, Dvořák, Michálek, Matoušek, Bambula, Cejpek

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011