top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

Silný nováček potrápil A-tým

09.09.2014

Starlet „A“ - Zoufalej Chaos 2:2 (1:0)

Ve druhém kole jsme nastoupili proti dalšímu nováčkovi, kterým starý známý z poháru, Zoufalej Chaos. V naší sestavě se po půlročním angažmá v Some objevil znovu Adam Průcha, takže jsme zase byli o něco silnější.

První půle začala ve vysokém tempu. Soupeř působil velmi sehraně a vůbec nepůsobil jako vyjukaný nováček. Půlku jeho týmu tvořili hráči Volfířova, což je druhá futsalová liga. Soupeř působil fotbalověji, ale scházela mu přesnější koncovka, my jsme se spíše soustředili na poctivou obranu a rychlé breaky. Nakonec jsme se dostali první do vedení my, když Lapeš O. vybojoval míč u lajny a následně ho posunul před bránu na Matějíčka, který uklidil míč do prázdné branky. Tempo nepolevilo a dále byly vidět další šance. My trefili břevno, soupeř tam měl nějaké tyčky, ale branka do konce první půle už nepadla.

Ve druhé půli tempo zápasu neopadlo, naopak se stupňovalo. Chaos se hlavně snažil zápas otočit, ale narážel na skvěle chytajícího Měrtla a na pozornou obranu. My naopak spoléhali na breaky a jeden se ujal, takže jsme se díky Dvořákovi dostali do vedení 2:0. Chaos poté zvýšil obrátky a začal nám zle zatápět a navíc brzy snížil na 2:1. Zbytek zápasu byl ve znamení dobývání naší branky a našich breaků. Bohužel se tohle podařilo Chaosu, který se stihnul prosadit a srovnal na konečných 2:2.

Je nutno přiznat, že remíza je pro oba týmy spravedlivá a bod je nakonec dobrý pro každého. Na naší hře bylo vidět velké nasazení a bojovnost, na čemž se dá hodně stavět. Když budeme proměňovat více šancí, tak to bude úplně ideální.

Branky: Matějíček, Dvořák
Sestava: Měrtl, Lapeš, Průcha A., Průcha K., Michálek, Kubala, Paiskr, Dvořák

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011