top_02_01 top_02_02 top_02_06 top_02_03 top_02_04 top_02_05
Motto

rss
fb

A-tým porazil s odřenýma ušima tápající Plastomu

29.04.2014

Starlet „A“ - Plastoma CZ-Jihlavan 7:5 (2:2)

Do dalšího zápasu jsme nastoupili proti Plastomě CZ-Jihlavan a jednalo se o zápas, ve kterém šlo o velmi důležité 3 body, které měly naznačit, kdo bude mít menší problémy se záchranou.

Do zápasu jsme nastoupili dost vlažně, ale nakonec jsme se z vedení radovali jako první, když se v 5.minutě trefil přízemní střelou Lapeš, kterého následoval v 8.minutě Dvořák. Poté jsme měli i další šance, ale zůstaly nevyužité. A jak už to tak bývá, přišel trest, protože po úvodních brankách jsme úplně přestali běhat, nahrávat si a bránit, což Plastoma potrestala dvěmi brankami.

Do druhé půle jsme nastoupili opět o něco lépe, zase jsme se ujali vedení, ale opět nás provázela ospalá hra, na kterou se opravdu nedalo moc koukat. Branky jsme sice dali, ale Plastoma vždy stačila rychle zareagovat. Nakonec jsme se definitivně utrhli za stavu 5:5, kdy trefili Matoušek s Dvořákem a vystřelili rozhodující náskok, na který už Plastoma nestačila zareagovat, a tak jsme vyhráli 7:5.

Sice jsme v tomto zápase vyhráli, ale předvedený výkon byl velmi podprůměrný. Určitě by tento výkon nestačil na našeho dalšího soupeře, kterým je R.U.M. Bylo by dobré, aby si každý hráč uvědomil, kde udělal chyby a co udělat pro lepší výkony, protože jinak budeme mít se záchranou velké problémy.

Branky: Dvořák 4, Lapeš, Kubala, Matoušek
Sestava: Měrtl, Lapeš, Průcha, Michálek, Matoušek, Paiskr, Matějíček, Krejčí, Kubala

Statistiky ze zápasu

Komentáře
Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buďte první!!!
 
Předchozí utkání
logo_small.png
3:9
DRUIDS
B-tým: 2.liga
Datum a čas: 20.05.2019 - 20:15
 
 
 
Video
 
© Starlet Jihlava 1988 - 2024 | Všechna práva vyhrazena | Najděte nás na Google+
Powered by PaSYS Dev 2011